Denne episode opsummerer og samler fragmenterne fra den tredje del af udstillingsserien GAMES, der havde titlen ‘Infinite Seats of Power’.

 

Infinite Seats of Power’ så tilbage på vores nutid fra en forestillet fremtid, længe efter pandemien forandrede verden for altid. Fra fremtiden prøvede udstillingen at forstå en tabt æra, hvor sociale interaktioner som fx LARP (live action role-play) var muligt og udbredt. Forskellige arkæologiske fund og rester af fortidens rollespil var samlet i udstillingen, der prøvede at finde hoved og hale i, hvordan fortiden inden pandemien så ud.

 

Udstillingen var skabt af Mark Durkan og Francis Patrick Brady, der er en del af Union Group, som er et tværnationalt netværk, der udforsker skæringspunkterne mellem kunst og rollespil gennem eksperimentelle sociale praksisser.

 

Episoden præsenterer et udvalg af fragmenterede samtaler om ‘Infinite Seats of Power’-verdenen og de separate lydværker, der indgik i udstillignen. Episoden rummer bidrag af Nina Runa Essendrop, Una Hamilton Helle, Áron Birtalan, Nadja Lipsyc, Klara Rotvig fra Rollespilsfabrikken og Daniel Würtz Møbjerg fra Wonder Studios.

 

www.samtidskunst.dk/isp kan du også finde en PDF af publikationen Limited Hangouts #0, som ledsager udstillingen 'Infinite Seats of Power'. Udgivelsen samler en række forskellige materialer fra udstillingen og fra samarbejdspartnere, der arbejder i grænselandet  mellem LARP, kunst og sociale praksisser. Publikationen Limited Hangouts støttes af Rollespillesfabrikken.

 

GAMES i Podcast for Samtidskunst er støttet af Statens Kunstfond.

Share | Download
Podbean App

Play this podcast on Podbean App