Davide Savorani, der bor og arbejder i Milano, er en af tre kunstnere, vi har inviteret til at skabe et lydværk, der adresserer situationen, hvor corona-virussen spreder sig rundt om kloden og isolerer folk i deres hjem.

Davide Savoranis værk har titlen 'SAFE' og former sig som en art guidet meditation med den gådefulde karakter Safe som fortæller. Værket lægger sig i forlængelse af en række tidligere værker af Savorani, som tematiserer kedsomhed. Safes stemme er indtalt af vokalist og performancekunstner Holland Andrews i hendes hjem i New York.

Davide Savorani er født i 1977 og uddannet fra The Mountain School of Art i Los Angeles og fra Academy of Fine Arts i Ravenna i Italien. Han befinder sig lige nu i Milano, hvor han er isoleret i sin lejlighed og kun må gå ud for at handle og gå på apoteket. Billedet er udsigtens fra Savoranis lejlighed.

Davide Savorani
'SAFE', 2020
Safes stemme er indtalt af Holland Andrews

Serien Isolationskunst er en særudgave af Podcast for Samtidskunst. Vi har inviteret kunstnere til at skabe nye lydværker, der adresserer situationen, hvor corona-virussen spreder sig rundt om kloden og isolerer folk i deres hjem.

Share | Download
Podbean App

Play this podcast on Podbean App